Skip to content

Зробив в гаражі теплицю для вирощування селективних сортів коноплі (ФОТО, ВІДЕО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

мар2У Дніпрі поліція вилучила наркотики на 2,2 млн грн. 54-річний місцевий житель облаштував свій гараж під спеціально оснащену теплицю для культивування селективних сортів конопель. Під час санкціонованого обшуку оперативники виявили в гаражному приміщенні 934 кущі рослин конопель та понад 100 кг марихуани.

Про це повідомили в Головному управлінні національної поліціі в Дніпропетровській області.

В орендованому приміщенні чоловік створив тепличні умови для вирощування рослин конопель. Гараж всередині  був обладнаний за допомогою сучасних систем тепло- і гідроізоляції, крапельного поливу, примусової вентиляції та штучного освітлення лампами ультрафіолетового випромінювання.

мар

Вартість використаного обладнання для культивування нарковмісних рослин становить 180 тис. гривень.

З гаражу, крім кущів, поліцейські вилучили близько 100 кг висушеної марихуани. За цінами «чорного ринку» вартість наркотиків склала 2,2 млн гривень.

Відносно наркоділка відкрито кримінальне провадження за ст. за 309 України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та  ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Поліцейські зараз з’ясовують шляхи подальшої реалізації конопель.

Згідно з Кримінальним кодексом України фігурантові справи загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: