Skip to content

У Кривому Розі затримали викрадача людини

Людмила Гейко

Людмила Гейко

багажникСпівробітники Криворізької поліції затримали зловмисника, який разом зі співучасниками викрав людину. Наразі криворізькі поліцейські встановлюють місце знаходження інших учасників групи та проводять заходи для їх затримання.

Про це повідомляють в Головному управлінні нацполіції Дніпропетровської області.

6 серпня 2016 року до однієї з чергових частин поліції Кривого Рогу надійшло повідомлення, що невідомі особи посадили в автомобіль чоловіка та кудись повезли. По місту Кривий Ріг був введений оперативний план «Перехват».

В ході слідчих дій встановили, що викрадачі були на «Хюндай Туксон» сріблястого кольору. Потерпілого насильно запхали в авто і повезли до «Західного цвинтаря». В лісопосадці біля цвинтаря нападники витягнули його з машини, вдарили дерев’яною палицею по ногах і декілька разів вистрелили з револьверів. Після цього нападники залишили його, а самі поїхали на автомобілі.

Потерпілий попросив телефон у перехожого та викликав поліцію.

В ході операції «Перехват» працівники патрульної поліції затримали вказаний автомобіль. Було встановлено, що автомобілем керував чоловік, раніше судимий за статтями 185, 289, 186 Кримінального кодексу України. Він пояснив, що разом зі своїми двома знайомими приїхав з Харкова саме з метою викрадення вказаного громадянина.

Слідчим Криворізького відділу поліції за погодження з прокурором Криворізької місцевої прокуратури №3 зловмиснику було вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: