Skip to content

Після смерті хазяїна Дан став собакою-поліцейським

Юлия Мухина

Юлия Мухина

данДніпровський Кінологічний центр поповнився вихованцем зі складною долею. Місяць тому німецька вівчарка Дан став 52-м мешканцем Кінологічного центру при ГУНП в Дніпропетровській області.

Про це повідомили в Головному управлінні національної поліціі Дніпропетровської області.

Після смерті господаря собака ледь не опинився на вулиці. На щастя, добрі люди запропонували дніпровським кінологам надати вівчарці притулок. Дворічний пес виявився вихованим і контактним — він доброзичливо сприймав оточуючих його людей, не проявляючи ніякої агресії. Взагалі, брати дорослих собак від господарів для поліцейської роботи не досить поширена практика, проте цього разу співробітники центру вирішили зробити виключення.

Перші уроки виховання, показали, що собака дійсно талановитий, легко піддається дресируванню та навчанню. Тож було вирішено прийняти його у дружню поліцейську родину. Тепер Дану належить пройти загальний курс дресирування. Також він вчитиметься брати слід, після чого зможе допомагати поліцейським у розшуку людей і зниклих речей, а також залучатиметься до охорони громадського порядку у місті.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: