Skip to content

Нацгвардійці з Дніпра та Кривого Рогу затримують правопорушників «ЛДНР», які їдуть до України

Юлия Мухина

Юлия Мухина

нацгвардияВійськовослужбовці Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України мало не кожного дня затримують осіб, причетних до діяльності так званих «ДНР» та «ЛНР», ловлять контрабандистів із нелегальним вантажем, вилучають наркотики, зброю на блокпостах. Підсумуємо результати їхньої роботи за місяць.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії України.

Гвардійці криворізької бригади охорони громадського порядку найбільше затримань здійснили на блокпосту на виїзді з міста Волноваха Донецької області. У різні дні під час перевірки автотранспорту, що прямував через блокпост, військові правоохоронці упіймали на гарячому двох зловмисників, які перевозили наркотичні речовини, трьох громадян, які перебували у розшуку поліцією (один за вбивство, інший за крадіжку, а третій за ухилення від сплати аліментів на дитину), двох прибічників так званої «ДНР». Одна з осіб, яка намагалася перетнути волноваський блокпост, мала при собі бойову гранату РГД-5. Усі ці затримання були здійснені капітаном Владиславом Мільченком, старшими прапорщиками Олегом Силенком, Олександром Оленічем, молодшим сержантом Олександром Барахманським, старшими солдатами Леонідом Катериничем, Євгенієм Сіренком, солдатами Дмитром Маломужем, Сергієм Москаленком та Максимом Бондаревським.

Військовослужбовці дніпровського полку охорони громадського порядку пильно несли службу на блокпостах на в’їзді до Маріуполя. В один вечір наряду у складі молодшого сержанта Івана Мітлицького, старшого солдата Андрія Мороза та солдата Валентина Конівця «пощастило» на контрабандистів. Військові правоохоронці затримали дві вантажівки: один із водіїв-зловмисників за підробленими транспортними накладними перевозив 17 кубометрів кругляка дубу, а інший − 16 тонн зерна. А сержант Михайло Салівоник, молодший сержант Анатолій Литвин та солдати Роман Кліменко і Ростислав Дряпітін під час перевірки документів виявили чоловіка та жінку, які перебували у базі даних Служби безпеки України як розшукувані за співпрацю з «ДНР».

Із міркувань безпеки ми не станемо конкретно вказувати імен на світлинах. Однак знайте − усі вони не просто відзначились на бойовій службі. Кожне затримання правопорушника у зоні АТО − крок до відновлення спокою та безпеки на звільнених від сепаратистів територіях, зрештою, крок до перемоги України у боротьбі за єдність і мир.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: