Skip to content

Чиновниця ОДА «подарувала» 1,5 млн держкоштів

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

3_bУ Дніпрі судитимуть чиновницю облдержадміністрації, дії якої призвели до безпідставного перерахунку підприємству майже 1,5 млн гривень бюджетних коштів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

— Наразі, прокуратура області направила до суду обвинувальний акт відносно данної службової особи Управління капітального будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації, — повідомили у прокуратурі.

Так, у 2013 році між управлінням капітального будівництва Дніпропетровської обласної держадміністрації та товариством з обмеженою відповідальністю було укладено договір щодо будівництва пішохідного переходу по проспекту Слобожанському (Газети «Правда») у м. Дніпрі. На підставі вказаного договору підсудна від імені замовника здійснювала технічний нагляд на об’єкті будівництва.

Досудовим розслідуванням було встановлено, що обвинувачена підписала акти виконаних робіт, надані їй представником товариства з обмеженою відповідальністю, достовірно знаючи, що до них внесено завідомо неправдиві дані про фактичні обсяги виконаних будівельних робіт. Дії жінки призвели до безпідставного перерахунку майже 1,5 млн грн бюджетних коштів на рахунок підприємства.

Чиновницу звинувачують за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.358 КК України (підроблення документів).

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: