Skip to content

У місті стартував конкурс «Кольори ДНІПРА»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

конкурсДо Дня міста управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпропетровської міської ради проводить фотоконкурс «Кольори ДНІПРА».
У ньому може взяти участь молодь віком від 14 до 35 років. Кількість робіт для подання – необмежена. Жанр також ролі не грає, проте необхідно, щоб фотографії відповідали тематичним рубрикам:
— «Ми різні. Ми разом»;
— «Невідомий Дніпро»;
— «Краса рідного краю»;
— «Посмішка дніпрян»;
— «Дзвінок історії».
Фотографії мають бути зроблені у місті Дніпро. Роботи повинні відображати реальні життєві ситуації, доносити до глядача тенденції щодо розвитку молоді, показувати красу та історію рідного краю, виражати емоції навколишнього світу.
Щоб взяти участь у конкурсі необхідно подати заявку на електронну адресу [email protected], довідку про творчі досягнення (у вільній формі та електронному форматі), світлини для конкурсу та фотографію самого автора в електронному вигляді. Роботи приймаються до 28.08.2016 р.
Виставка світлин та нагородження переможців відбудеться на День міста. Крім того, найкращі роботи будуть розміщені на біл-бордах Дніпра.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: