Skip to content

Зловмисник повернув украдене, та хотів ще й доплатити потерпілій

Юлия Мухина

Юлия Мухина

злоч30 липня до поліції Кам’янського звернулась 31-річна місцева мешканка, яка повідомила, що її вночі пограбували.

Про це повідомляє Гоовне управління науполіції в Дніпропетровській області.

Як з’ясували правоохоронці, жінка поверталася додому із нічного клубу і, коли вона знаходилась вже поруч із домом, до неї підбіг невідомий чоловік й вихопив з її рук сумку, в якій знаходились телефон, гаманець з банківськими картками і грошима в розмірі 770 гривень та золота каблучка. Після цього зловмисник зник.

Потерпіла надала прикмети нападника, але перші пошуки не дали результатів.

Однак, близько 13:00 години жінка знову зателефонувала до поліції та повідомила, що в районі залізничного вокзалу вона побачила чоловіка, схожого на зловмисника, який її пограбував.

Коли поліцейські прїхали, то побачили жінку з двома друзями, які розмовляли з чоловіком. Як виявилося, потерпіла побачила чоловіка, який був дуже схожий на її кривдника. Разом із друзями вона підійшла до нього. На диво, зловмисник не став відпиратися і одразу в усьому зізнався. Він віддав жінці банківські картки, телефон, гроші і запропонував разом піти до ломбарду, де була закладена каблучка, щоб викупити її і повернути власниці. Але крім цього він ще запропонував жінці та її друзям гроші, так би мовити відступні, щоб вони не викликали поліцію. Але ті не піддалися на вмовляння і викликали правоохоронців.

37-річний зловмисник був доставлений у Баглійське відділення поліції для з’ясування всіх обставин події.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: