Skip to content

У Дніпрі студентки підробляли повіями (ФОТО, ВІДЕО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Організатори розміщували оголошення про прийом на роботу дівчат-адміністраторів, на які з радістю відгукувалися малозабезпечені студентки.

Про це повідомили в Головному управлінні нацполіції Дніпра. Проте вже при першій зустрічі «роботодавці» розставляли крапки на «і» – дівчатам пояснювали, що робота передбачає надання сексуальних послуг. Одна година такої праці оцінювалася в 1 тис. гривень, з них половина належала сутенеру.

Злочинну діяльність організаторів «бізнесу» виявили і задокументували працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровській області спільно зі співробітниками слідчого управління. За місцем організації борделю та проживання організаторів були проведені обшуки.

Було встановлено, що основні фігуранти справи – 45-річний сутенер та 26-річна адміністраторку закладу організували бордель в одній з квартир на центральному проспекті міста – пр. Дмитра Яворницького. У квартирі постійно мешкали 3-4 дівчини, які завжди були напоготові надати клієнтам послуги сексуального характеру. Наразі встановлені 6 дівчат, яких втягнули у заняття проституцією, проте робота по виявленню інших «робітниць» продовжується. Однією з вимог при прийомі на роботу був вік – не більше 25 років. Організатори розміщували оголошення з таким змістом «Сдам комнату девушке в центре Днепра с последующим трудоустройством». На таке оголошення відгукувалися переважно студентки, які хотіли покращити свій матеріальний стан.

Наразі адміністраторці притону обрана міра запобіжного заходу у виді домашнього арешту. Дівчина раніше притягалася до адміністративної відповідальності за заняття проституцією, зараз має двох неповнолітніх дітей, мешкає разом із затриманим чоловіком-сутенером. Останній також був судимим за скоєння умисного вбивства. Тепер їм загрожує покарання за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), що передбачає від 4-х до 4 років позбавлення волі.

1 2 3

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: