Skip to content

Приїхали на Дніпропетровщину порубати ліс (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

лесПавлоградські поліцейські затримали трьох чоловіків з Харківської області, які незаконно вирубали ліс. До приїзду поліції «лісоруби» встигли спиляти 26 дерев.

Про це повідомляє Головне управління нацполіції в Дніпропетровській області.

лес2

До чергової частини Юр’івського відділення поліції зателефонували й повідомили, що поблизу села Бразолово Юр’ївського району, невідома особа, знаходячись в лісосмузі, незаконно здійснювала вирубку зелених насаджень.

Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, встановили, що випилюванням молодих дерев без жодних відповідних документів займалася група людей, а саме троє чоловіків з Харківської області.

лес3

Поліцейські вилучили заготовлену деревину, вантажний транспорт, який направили на майданчик до Юр’ївського відділення поліції.

На даний час проводяться оперативно-слідчі дії, спрямовані на встановлення свідків вказаного кримінального правопорушення. Також встановлюється сума збитків, нанесених в ході незаконної вирубки.

Цей випадок внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконної порубки лісу – ст. 246 Кримінального кодексу України.

Чоловікам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

лес4

Шановні громадяни! Якщо Вам відомі факти незаконної вирубки лісу або його транспортування чи продажу, одразу телефонуйте до поліції за телефоном «102», адже це не тільки завдає збитків державному бюджету, а й вагому шкоду довкіллю.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: