Skip to content

Поліцейські Дніпропетровщини урочисто відствяткували першу річницю професійного свята (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

police4З нагоди свята поліцейських привітали керівники дніпропетровської поліції, представники обласної та міської влади, силових структур міста.

Начальник ГУНП в Дніпропетровській області Ігор Репешко звернувся до правоохоронців з вітальним словом:

«Я дуже сподіваюся, що це свято об’єднає нас всіх – ветеранів міліції, які заклали основи всієї правоохоронної системи, колишніх міліціонерів, які працювали та примножували ці традиції, та поліцейських, яким вручена ця нелегка робота по захисту безпеки наших громадян. Хочу побажати всім поліцейським вірного плеча поряд, надійного тилу позаду та перемог над ворогом, який стоїть попереду».

З нагоди свята 300 працівників дніпропетровської поліції були відзначені грамотами, подяками, цінними подарунками та грошовими винагородами.

police2

Після офіційної частини заходу поліцейських вітав і розважав ансамбль «Дніпровська варта» зі своїми патріотичними співочими та танцювальними номерами.

police1

Театр тіней продовжив патріотичну тематику заходу з номером «Я — українець». Пісочна анімація, героями якої виступили поліцейські-захисники, стала неординарною родзинкою розважальної частини свята.

police3

Відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області дякує колегам з регіонів, всім героям наших сюжетів та інтерв’ю та бажає кожному поліцейському бути героєм для наших громадян.

police6

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: