Skip to content

Очільник Дніпра привітав поліцейських із професійним святом

Людмила Гейко

Людмила Гейко

4 серпня правоохоронці відзначили першу річницю нової поліції. Урочистості для полісменів влаштували в театрі ім. М. Горького. Від імені мешканців Дніпра міський голова Борис Філатов подякував поліцейським за їхню непросту роботу. У святковий день полісмени приймали вітання від керівництва міста, області та правоохоронної системи. Мер вручив поліцейським почесні грамоти міської ради._MG_9062

Очільник Дніпра заявив, що йому відомо про фінансові проблеми правоохоронців. Ситуацію із заробітною платнею поліцейських він назвав неприйнятною.

– Місто готове допомагати поліції. З вашим керівництвом ми працюватимемо над будь-якими формами співпраці та взаємодії. Бо ж фінансова децентралізація, яка зараз не на словах, а на ділі дозволила збільшити наші місцеві бюджети. І однозначно ми завжди будемо поруч із вами, – підкреслив Борис Філатов.

Він також звернувся до особового складу поліції Дніпра з проханням допомагати міській владі у наведенні ладу в комунальній сфері та ліквідації незаконної торгівлі.

Мер додав, що нині перед представниками поліції стоїть непросте завдання – подолати недовіру городян до людей у формі. Він наголосив, що мріє про день, коли правоохоронців не ділитимуть на стару чи нову поліцію, патрульних чи колишніх міліціонерів. Натомість полісмени для дніпрян мають стати просто захисниками – людьми, які стоять на сторожі закону та громадського порядку, – підкреслив Борис Філатов.

Командир взводу полка поліції особливого призначення Дніпропетровської області Денис Маркін впевнений – ситуацію можуть змінити самі поліцейські:

– Головне – хто і як виконує свою роботу, хто і як тренується і готується до служби. Якщо це щиро, тоді все виходитиме. Бо ж кожен має бути на своєму місці й працювати, – наголосив поліцейський.

Категория: Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: