Skip to content

Дніпро зекономить 100 мільйонів гривень

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Це стане можливим завдяки мировій угоді, яку міська влада уклала з Українсько-польським підприємством з іноземними інвестиціями ТОВ «УПС». Її підпишуть вже найближчого тижня.

Про це журналістам повідомили заступники міського голови Олександр Санжара і Михайло Лисенко.

_MG_8498

Вони зазначили, що ситуація з «УПСом» — приклад непрозорості роботи колишніх посадовців. Про борги мерії нинішня влада дізналася лише після рішення суду. Та після перемовин і кропіткої роботи вдалося домовитися про укладення мирової угоди. Її проект готовий і його вже вичитали  обидві сторони. Про угоду заявлено й суду. Таким чином, цей документ припинить судову тяганину між муніципалітетом і компанією-підрядником будівництва об’їзної дороги та зменшить борг міськради з 205 до 109 млн грн. Майже 100 млн грн залишаться у міському бюджеті.

— Та щоб добудувати багатостраждальну об’їзну дорогу в Дніпрі, необхідно близько 3 млрд грн, — повідомив Михайло Лисенко. —  Без державної субвенції таке будівництво просто неможливе. Але за умови фінансування з центральної скарбниці місто готове вкласти у проект до 20% загальної вартості.

Юлія Бабенко

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: