Skip to content

Знайшли дві іномарки з перебитими номерами і підробними документами

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Співробітники взводу БДПС в області під час несення служби в Кам’янському виявили двох керманичей «Opel» з підробленими документами.

Про це повідомляють  в ГУ нацполіції України.

30 липня, під час нагляду за дорожнім рухом  на одній із вулиць міста, увагу правоохоронців привернув автомобіль «Opel Omega». За кермом іномарки перебував 38-річний місцевий мешканець.

В ході перевірки документів на транспортний засіб, звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованим базам даних було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки.

Ще один факт правопорушення експлуатації транспортного засобу виявлено 31 липня  по проспекту Аношкіна. За порушення ПДР правоохоронці зупинили «Opel Vectra», під керуванням 39-річного водія,  який передав документи на авто, що викликають сумніви щодо справжності.

На місце подій були викликані слідчо-оперативні групи, які задокументували ці факти. Для подальшого з’ясування всіх обставин керманичів та транспортні засоби доставлено до Заводського відділення поліції.

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня кваліфікація — ч. 1 ст. 358 КК України (підроблення документів).12

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: