Skip to content

«Метеор» перебудують у «ДніпроЄвроАрену» з Петриківським розписом (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Уже є один з варіантів перевтілення спорткомплексу «Метеор» в «ДніпроЄвроАрену».

Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міськради.

Як видно з проекту, карнизну частину будівлі буде накривати легка сітчаста конструкція, в основі якої – банери з символікою «Євробачення – 2017» – Петриківським розписом, що світитиметься вночі.

Головний фасад «Метеору» перетвориться на медіа-екран, бокові – потопатимуть у зелені, зберігши при цьому свої «рідні» двірні та віконні отвори. На основній покрівлі, як і на карнизі, – теж буде легка сітчаста конструкція з незначним підсвічуванням вночі.

Прибудована покрівля – це будуть комбінації з натуральних та штучних газонів.

Фан-зона, яка виходитиме в бік стадіону, буде виконана у вигляді птаха з розпростертими крилами: легка конструкція, що оберігатиме від дощу та сонця.

Перед головним входом до «ДніпроЄвроАрени» буде утворено простір, розділений штучними газонами. Таке зонування дозволить витримати великий потік людей. Кілька ділянок будуть теж виконані у Петриківському розписі.

Благоустрій території – «Дніпровські хвилі», газони та натуральне каміння – все разом буде символізувати Дніпровські пороги. Вхідну площу – основні сходи – пронизуватиме символічна стрічка світу. Тут же буде відкритий фонтан, виконаний з прозорого кольорового матеріалу, який світитиметься вночі.

Напис-логотип «Євробачення» буде створений у вигляді прозорих об’ємних кольорових літер, складених у слово «серце», – з українським прапором, що світиться у темряві.

Тіна ВольськаДЕА1

ДЕА4 ДЕА3 ДЕА2 ДЕА5

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: