Skip to content

Рецидивіст погнався за жінкою з ножем, але швидко був затриманий

Юлия Мухина

Юлия Мухина

грабеж27 липня марганецькі співробітники групи реагування Управління поліції охорони в Дніпропетровській області отримали по лінії «102» повідомлення, що по вулиці Перспективній чоловік з предметом, схожим на ніж, женеться за жінкою.

Про це повідомили в ГУ нацполіції Дніпропетровської області.

Негайно виїхавши на місце події, співробітники поліції охорони правопорушника не виявили, однак після опитування свідків встановили, що агресор та його жертва побігли на вулицю Київську. Завдяки точному орієнтуванню, поліцейський екіпаж в лічені секунди виявив озброєного громадянина, який вже майже наздогнав злякану жінку.

Співробітники поліції, дотримуючись заходів особистої безпеки, роззброїли та затримали чоловіка, у якого при собі були ніж та ножиці. Пізніше працівники поліції охорони з’ясували, що чоловік мав намір пограбувати жінку.

Затриманого 36-річного безробітного місцевого мешканця, який вже був неодноразово засуджений за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), доставили до Марганецького відділу поліції для з’ясування обставин події та винесення належного процесуального рішення. Ймовірно, що за даним фактом буде розпочато кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: