Skip to content

Знайомство в Інтернеті завершилося зашморгом на шиї (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

e,bqcndjПоліція Дніпра затримала раніше судимого молодика, який задушив та скинув у річку молоду дівчину.

Про це повідомили в Головному управлінні нацполіції Дніпропетровської області.

e,bqcndj1

Молоді люди познайомилися на одному із сайтів в Інтернеті та домовилися про зустріч. 13 липня о 12:00, у день вбивства, вони зустрілися у центрі Дніпра, гуляли та відпочивали. Потім дівчина разом зі знайомим на маршрутному таксі поїхали до Підгороднього на берег річки Кільчень. Там між ними виникла словесна перепалка, під час якої зловмисник, розлютившись, вдарив дівчину по обличчю. Від удару вона впала на землю.

e,bqcndj2

Після — нападник накинувся на свою жертву, та почав душити її кофтиною, яка лежала поруч. Усвідомивши, що дівчина не подає ознак життя, чоловік, намагаючись приховати злочин, відтягнув бездиханне тіло до річки, кинув його у воду ы втык з місця злочину.

Тіло 24-річної дівчини правоохоронці виявили 20 липня в річці Кільчень. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок асфіксії — стискання шиї зашморгом.

e,bqcndj3

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєння злочину головний підозрюваний вже затриман.

Слідчі встановили, що 27-річний чоловік ніде не працює. Раніше він вже був судимим, а півроку тому звільнився з місць позбавлення волі.

Наразі йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

 

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: