Skip to content

Визнати дні 29-30 серпня – днями пам’яті за загиблими в «Іловайському котлі»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

иловайскТака петиція до Президента з’явилась днями на Всеукраінському сайті електронних петицій. ЇЇ автор — Костанчук Тарас Дмитрович. 

 

«До вас звертаються ветерани АТО, учасники «Іловайського братерства» – побратими загиблих патріотів, їхні родичі та товариші. В країні триває гібридна війна, назва якої Антитерористична операція!

За два роки повномасштабних бойових дій на сході країни загинуло більше двох тисяч патріотів – захисників Незалежності нашої держави. Протягом двох років війни країна втратила 2269 найкращих синів України, половина з яких полягли саме за декілька днів «Іловайського котлу» в серпні 2014 року!

Оскільки війна в країні ще не закінчена, і визначати та затверджувати офіційні дати, дні жалоби – зарано, «Іловайське братерство» виступає з ініціативою визнати дні 29-30 серпня – днями пам’яті за загиблими в «Іловайському котлі»!

Від імені матерів, дітей, найближчих родичів загиблих побратимів, від імені всього «Іловайського братерства», яке налічує близько тисячі учасників, звертаюсь до вас, пане Президенте України, з проханням та вимогою визнати дні 29-30 серпня – днями пам’яті за загиблими в «Іловайському котлі»!

Збір підписів триває. Зараз петицію підписали 395 осіб.  До кінця збору підписів залишилося 87 днів.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: