Skip to content

Поранені в АТО воїни здійснять мрію життя

Игорь Суховой

Игорь Суховой

З1 липня поблизу Дніпра вони ще раз кинуть виклик долі. На литовищі «Майське» , обпалені війною герої стрибнуть з парашутом.

Ольга Горб У Дніпровській облдержадміністрації зазначили, що ідея «Стрибка миру» виникла у бійців батальйону «Кривбас». Вона сприятиме кращій адаптації інвалідів війни і поверненню до реалій мирного життя. Радник голови ОДА Ольга Горб повідомила:

«Коли ми зустрічаємо цих мужніх людей на вулиці, їм не потрібні сльози і бурхливі співчуття. Навпаки, вони прагнуть відчути себе сильними, тому без вагань відповіли: «Так, ми зможемо!». Зараз 12 сміливців проходять ретельне обстеження у лікарні імені Мечникова і мають отримати дозвіл. Стрибати разом з інструктором вони будуть з висоти 4000 метрів».

Задум виник після проекту каналу «1+1», який показав повернення покалічених воїнів до життя з красномовною назвою «Переможці». Усі хлопці, які стрибатимуть на «Майському», робитимуть це вперше в житті. Вони зізналися, що здолати небо з парашутом – було їх найзаповітнішою мрією. І вони зроблять це напередодні свята непереможних українських десантників.

Ігор Суховийпарашютисты

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: