Skip to content

Поліція охорони врятувала аптеку від пожежі (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

пожарВ одній із аптек села Максимівка сигналізація зреагувала на раптове підвищення температури, надіславши сигнал «тривоги» на пульт спостереження поліції охорони. Черговий наряд Нікопольського міськвідділу Управління поліції охорони в Дніпропетровській області вчасно виявив і локалізував загоряння в приміщенні.

пожар1

О 23 годині екіпаж поліції охорони прибув на спрацювання сповіщувача пожежної сигналізації. Під час зовнішнього огляду приміщення правоохоронці не виявили слідів пошкодження дверей, вікон або порушення цілісності будівлі, але помітили дим. Поліцейські охорони негайно зв’язалися з власницею закладу і з її дозволу почали ліквідацію джерела загоряння та евакуацію майна. На місце події викликали також наряд ДСНС та слідчо-оперативну групу Марганецького відділу поліції.

— На підвищення температури повітря вчасно спрацював встановлений в приміщенні сповіщувач, — повідомив в.о. начальника Управління поліції охорони в Дніпропетровській області Андрій Рижинський. — Завдяки швидкій реакції і професійним діям співробітників поліції охорони, пожежа не набула глобального характеру, а завдані власнику аптеки збитки виявилися мінімальними.

пожар2

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: