Skip to content

Звёздная пыль

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Лечу без парашута та відео роблю…

1468841714_screenshot_509
Настя Каменських днями ледь не загинула. Артистка вирішила втілити свою давню мрію у життя і стрибнути з парашутом. Проте у певний момент парашут потрапив у струмінь повітря і не розкрився. На щастя, Каменських лишилася живою, проте дуже пошкодила праву ногу. Та одразу ж розповіла про це в Інстраграмі: «Слава Богу! Залишилася жива! Можна сказати відбулася легким переляком! Ще пощастило, що одразу ж зробили операцію і тепер я спокійно зможу відновлюватися. Я ніколи не захоплювалася екстримом, але мріяла відчути як це… літати. Перша частина польоту була ідеальною! Ну а потім парашут потрапив в струмінь повітря і не розкрився … В той момент, коли ти на запасці летиш вниз, пробігає життя як кінострічка! А головне, ти не можеш зупинити падіння або затримати час… Постраждала права нога, але величезне дякую моєму інструкторові, який вчасно зреагував і я залишилася живj». Каменських зізналася, що у той страшний момент знімала відео для свого блогу і вже зовсім скоро обіцяла оприлюднити небезпечні кадри.

І донька в Києві, і Крим «не анексовано»

19900_315Під час фестивалю Лайми Вайкуле у Юрмалі Лоліта Мілявська спробувала пояснити, як ставиться до ситуації, що склалася із Кримським півостровом. «Між нами є люди, які називаються уряд. Вони ділять гроші. Між цим вони нас стравлюють і ми з Вами маємо говорити про те, що хтось у когось щось с****ив. У мене є всі підстави не називати Крим, що повернувся, анексією, тому що ніхто туди не вкладався. Як і жили там українці, росіяни, євреї, татаро-монголи і всі решта, так і жили. Я ненавиджу слово «анексія», «війна». Для себе я вирішила одне слово – непорозуміння з великої літери «Н»».
Мілявська також розповіла, як її доньці Єві живеться у столиці України: «Донька навчається в Києві, хорошистка. Зараз у Болгарії немає промисловості, тому помідори – класні. Я думаю, що люди шукають землю, де їх не т****ють політикою, де набридли вбивства. І тому моя донька в Києві отримує старорежимну освіту. Моя школа – старорежимна, проте з новим басейном. А що ви хочете, коли директор школи – єврейка, завуч – єврейка. Нормальні українські тітки. Тому я все роблю, аби моя донька була освіченою та аби в неї була власна точка зору». Мама ж поганому не вчитиме…

З Галушкою не треба жартувати!

ГалушкаПредставники співачки Віри Брежнєвої прокоментували жартівливу пропозицію прес-секретаря “Правого сектора” Артема Скоропадського про декомунізацію прізвища артистки. На цю заяву, опубліковану в мережі в супроводі ланцюжка смайликів, в професійному оточенні артистки відреагували з усією серйозністю. “Віра – посол доброї волі ООН, і ми не хочемо, щоб навіть в тегах її ім’я асоціювалося з війнами і конфліктами. Віра – це для всіх незалежно від національності, так що коментувати якісь навіть навколополітичні події для нас абсолютно неприпустимо – не хочеться бруднитися”, – заявила прес-секретар Брежнєвої Анастасія Драпеко. Команда артистки підкреслено дистанціюється від політичних скандалів: “Віра зустрічається з Кіану Рівзом на різних благодійних заходах, піднімає загальнолюдські програми проти ВІЛ/СНІДу, а вся ця мерзенна метушня зіграє тільки в мінус її репутації. А цю репутацію ми використовуємо в реально добрих справах”.

Не витримавши «брежнєвського» пафосу, наступного дня після свого “історичного” поста Артем фактично забрав свій жарт назад: “Мені зараз подзвонили російські журналісти і на повному серйозі запропонували включення в ефір – “поговорити на тему декомунізації Віри Брежнєвої”. Я вже боюся хоч щось в Facebook писати”…

Категория: Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: