Skip to content

Подробиці страшної аварії в Дніпрі

Юлия Мухина

Юлия Мухина

аварДорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася 20 липня о 22 годині 20 хвилин у Дніпрі, повідомляє прес-служба Національної поліції.

За попередніми даними, водій автомобіля «Subaru Forester», рухаючись по вулиці Маршала Малиновського, скоїв зіткнення з автомобілем «ГАЗ-3302», який рухався попереду. Після удару автомобіль перекинувся.

Внаслідок автопригоди водій «Subaru Forester» та троє пасажирів «ГАЗ-3302», серед яких двоє дітей 2-х та 6-ти років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до медичних закладів.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Шановні водії! Поліцейські Дніпропетровщини вкотре закликають до неухильного дотримання ПДР під час руху автомобільним транспортом. Переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування на дорозі може призвести до трагічних наслідків.

Пам’ятайте, ви несете відповідальність не тільки за себе та своїх пасажирів, а і за інших учасників дорожнього руху. Щоб дорога до пункту призначення завжди була безпечною, будьте уважними та відповідальними, адже на кожного з нас дома чекають близькі та рідні люди.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: