Skip to content

Більше 400 кв.м в самісінькому центрі Дніпра «випадково» стали не державною власністю

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Прокуратурою Дніпропетровської області було виявлено факт незаконного вибуття із державної власності нежитлового приміщення, розташованого в центрі м. Дніпра на вул. В. Липинського (вул. Ширшова), загальною площею понад 400 кв.м. Про це повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровськогї області.

6647834716-07-21-1469099711Встановлено, що у 2007 році службові особи акціонерного товариства вчинили незаконні дії, через які з державної власності вибув об’єкт нерухомості,який під час приватизації не увійшов до статутного фонду підприємства та був перепроданий іншій комерційній структурі і використовувався для надання в оренду під офісні приміщення.

Позовні вимоги прокуратури області про повернення до державної власності об’єкту нерухомості задоволено рішенням судів першої, апеляційної та касаційної інстанцій.

У подальшому, з метою виконання судового рішення, прокуратурою вжито заходів до реєстрації права власності на нерухомість за державою та, як наслідок, Державним реєстратором Департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпропетровської міської ради внесено відповідний запис до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: