Skip to content

На Дніпропетровщині відкрили меморіальний знак Небесній Сотні та загиблим учасникам АТО (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Меморіальний знак Небесній Сотні та загиблим учасникам АТО у Межовій.
Меморіальний знак Небесній Сотні та загиблим учасникам АТО у Межовій

Дві жовто-сині колони, що з’єднуються вгорі, та дзвін, як символ пам’яті. У Межовій відкрили меморіальний знак Небесній Сотні та загиблим учасникам АТО. До нього проклали алею з живими квітами. Про це повідомили на сайті Дніпропетровської ОДА.

На відкритті - місцеві керівники та духовенство
На відкритті — місцеві керівники та духовенство

Ідея створення такого меморіального знаку належить голові місцевої райдержадміністрації Віктору Гребцову. Безпосередньо над макетом вже працював Межівський селищний голова Володимир Зражевський, будівельник за освітою.

«Над макетом трудився разом з місцевими мешканцями. Допомагали й демобілізовані хлопці. Вирішили, що це будуть дві жовто-сині колони, що з’єднуються вгорі. Між ними – дзвін, – розповів Володимир Зражевський. – Меморіал символізує глибоку пам’ять поколінь та шану загиблим захисникам країни, які виборювали світле майбутнє».

Родичі загиблих бійців АТО
Родичі загиблих бійців АТО

До меморіалу проклали алею. По обидві сторони встановили стенди. На одному – фотографії Героїв Небесної Сотні, на іншому – світлини місцевих захисників, які загинули в АТО. Їх у районі троє: Олег Кулиненко, Сергій Сидоренко, Андрій Шульга.

 Їхні побратими
Їхні побратими
Просто небайдужі мешканці
Просто небайдужі мешканці

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: