Skip to content

Від 15 тисяч грн заплатять переможцям «Децентралізаційного марафону»

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

мапа України

Про новий конкурс для ЗМІ Дніпропетровщини розповів виконавчий директор Дніпропетровського регіонального відділення Асоціації міст України Сергій Квітка.

DSCF3794

— Після наради В Одесі за участю трьохсот мерів з усієї країни, у червні в Україні стартував «Децентралізаційний марафон», — повідомив він. – До участі в ньому запрошуємо й журналістів.

 

А річ у тому, що до кінця року по всій країні пройдуть близько тисячі різноманітних заходів, спрямованих на активну підтримку децентралізації. Їх мета – розповісти людям про об’єднані громади, як їх створити і якими можливостями користуються її жителі.

Розраховуємо, що в цьому нам допоможуть ЗМІ. Кращі журналістські матеріали зі створення та розвитку громад будуть відзначені грошовими нагородами від 15 тисяч гривень.

Сергій Квітка зазначив, що до участі у конкурсі запрошують представників усіх регіональних ЗМІ. Роботи від журналістів газет, телебачення і радіо прийматимуть до 4 жовтня, а підсумки підведуть у Києві 15 листопада. Долучитись до конкурсу можуть державні, комунальні та приватні ЗМІ.

– Переможців конкурсу визначать одразу в трьох номінаціях – публікація в друкованих або Інтернет ЗМІ, телевізійна програма чи серія програм і радіопрограма чи серія програм, – уточнив Сергій Андрійович. – Роботи мають бути змістовними і цікавими для широкого загалу. Тему, яку будуть висвітлювати журналісти, на мій погляд, неможливо переоцінити. Назва конкурсу «Спроможні громади – сильна держава» це засвідчує. Процес децентралізації на Дніпропетровщині активно стартував і продовжується. І людям важливо знати про його результати та переваги більш детально. Від цього залежатимуть і рішення на користь подальшої децентралізації, і покращення якості життя вже у найближчому майбутньому.

Подавати журналістські матеріали потрібно до Дніпропетровського регіонального відділення Асоціації міст України за адресою: м. Дніпро, вул. Мечникова, 6, кім. 12. Телефон для довідок: (056) 744 23 27.
Юлія Бабенко, фото автора

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: