Skip to content

Курорт для пенсіонерів Дніпра влаштував Борис Філатов

Юлия Мухина

Юлия Мухина

филатов111У серпні літні мешканці Дніпра зможуть безкоштовно відпочити в муніципальному таборі.

20 серпня в Дніпрі розпочне роботу безкоштовний муніципальний табір для людей поважного віку. Спеціальний курорт для пенсіонерів – це обіцяне міським головою Борисом Філатовим продовження проекту «Укропчик» для літніх людей, який був реалізований торік. Хоч офіційний набір у табір ще не оголосили, охочих відпочити набралося вже на три перших зміни, адже минулого року табір полюбився багатьом.

Більш детальну інформацію про графік та порядок запису в мерії оприлюднять найближчим часом.

«Коли я їжджу по дворах та інспектую ремонти, до мене підходять люди похилого віку й запитують, чи можна поїхати до табору. Тобто ця ідея живе, і люди обговорюють її між собою», – розповів очільник Дніпра Борис Філатов.

Міський голова підкреслив, що можливості міського бюджету мають межі, але запевнив, що цьогоріч організації якісного відпочинку пенсіонерів приділять максимальну увагу.

«Наступного року в нас працюватиме два табори (для дітей і людей похилого віку. — Ред.). Думаю, що табір для пенсіонерів ми, можливо, перепрофілюємо в профілакторій і він працюватиме цілий рік», – повідомив Борис Філатов.

Нагадаємо, що наприкінці червня в Дніпрі відкрився табір в межах соціального проекту міської ради «Діти Дніпра». Протягом літніх змін тут планують оздоровити близько 3 тисяч дітей.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: