Skip to content

Рейд по місцях збирання урожаю на Дніпропетровщині (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

лан1
4 липня співробітники Синельниківського міського районного відділу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області провели рейдові перевірки місць збирання зернових культур.

Головною метою цього заходу було запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у пожежонебезпечний період на полях посіву ранніх зернових культур.
Під час рейду співробітники ДСНС оглянули хлібні лани, зокрема перевірили наявність на них необхідних  знаків пожежної безпеки щодо заборони паління та користування відкритим вогнем, розбивки великих полів на ділянки, а також оборювання навколо них.

лан2

З робітниками що працюють на збиральній техніці рятувальники провели протипожежний інструктаж та роздали листівки з правилами безпеки. Рятувальники попередили аграріїв, що у пожежонебезпечний період загрозливу обстановку для врожаю створює спекотна погода, сухі хліба, несправний стан деякої збиральної техніки, а також необачність людей, тому кинутий на узбіччі поля недопалок, або розведене багаття можуть знищити хлібні лани за лічені хвилини. Тому необхідно бути дуже уважними та обережними.

Щоб донести до більшої кількості людей інформацію щодо перебування біля хлібних ланів, співробітники Синельниківського міського районного відділу виступили на телебаченні із зверненням про дотримання правил пожежної безпеки в місць збирання зернових культур.

Джерело:  Державна служба України з надзвичайних ситуацій

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: