Skip to content

Борис Філатов посів друге місце в рейтингу мерів

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

13608120_1450331058325784_380146546_nМіський голова Дніпра Борис Філатов посів друге місце в рейтингу мерів, які впроваджують електронні технології.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила радник міністра інфраструктури України, експерт Агентства з питань електронного урядування Яніка Мерило.
«Продовжуємо публікувати результати опитування (стосовно. – Ред.) електронних драйверів і гальм в категоріях, де вже статистично все зрозуміло», – написала вона. Так, під час голосування, яке радник провела в мережі Інтернет, 32,4% опитаних назвали Бориса Філатова «електронним мером». Більше підтримки набрав тільки міський голова Львова Андрій Садовий (47,6%), який посів перше місце.

Рейтинг тих, хто гальмує електронний прогрес свого міста, очолив мер Харкова Геннадій Кернес. На другому місці – міський голова Одеси Геннадій Труханов, на третьому – Віталій Кличко, міський голова Києва.

Яніка Мерило також повідомила, що ці дані були отримані в результаті опитування майже 700 респондентів і свідчать про те, як сприймається людьми той чи інший міський голова. Вона пообіцяла, що найближчим часом з’явиться рейтинг е-міст за об’єктивними показниками.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: