Skip to content

На Дніпропетровщині завершують запис диску АТОшних пісень

Марианна Стец

Марианна Стец

AtoC5C18 АТОшних пісень вже записані, над двома композиціями виконавці ще працюють. На Дніпропетровщині завершують роботу над першим і єдиним в Україні альбомом з піснями про війну на Сході. До нього увійдуть два десятки композицій, які бійці виконали на першому всеукраїнському фестивалі «Пісні, народжені в АТО». Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

— У травні на фестивалі пісень, народжених в АТО, бійці виконали 20 композицій. Проникливі вірші та музика про любов, дружбу та надію сподобалися тисячам українців. Нас просили записати диск, щоб можна було послухати улюблених виконавців будь-коли. Робота над альбомом вже на фінішній прямій: 18 композицій записано, дві – на черзі.Перший та єдиний в Україні альбом АТОшних пісень вийде до кінця літа, — зазначив очільник області Валентин Резніченко.

Над диском бійці АТО працюють у професійній студії звукозапису. Деякі надіслали вже готові композиції. На диску будуть всі двадцять пісень, які звучали на гала-концерті фестивалю.

Нині до роботи над альбомом долучилися юристи. Вони займаються ліцензуванням та патентуванням диску пісень, народжених в АТО. Перший тираж складе 1 тисячу екземплярів.

Категория: Новости Культуры Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: