Skip to content

Дніпро має жити!

Юлия Мухина

Юлия Мухина

фк-ДніпроУльтрас ФК Дніпро висловили в соцмережах своє ставлення до ситуаціі. «Футбольний клуб «Дніпро» припиняє своє існування!»- вчора ця інформація підірвала всю спільноту вболівальників. Раніше ніхто навіть не міг собі уявити, що таке можливо, а вже сьогодні всі про це говорять.

Вчора відбулася неофіційна зустріч з керівництвом клубу. Ми, ультрас-Дніпро, вимагали чітких коментарів з приводу банкрутства клубу та можливих варінтах розвитку ситуації, що склалася. На жаль нічого нового ми не дізналися. Все, що ми почули можна прочитати в офіційному виступі І.В. Коломойського. Але, як говорять, слова словами, а справи справами. Якраз прийшов час підкріпити слова справами, але на превеликий жаль цього не відбувається. Ситуація на наш погляд критична. Чи виконає свої обіцянки людина, у чиїх руках доля «Дніпра»?!


Для нас футбольний клуб — це не просто структура та форма власності, це не тренери, не гравці, не керівництво. Для нас, вболівальників, в першу чергу, це славетне ім’я клубу Дніпро, для нас це історія та повага міста! Навіки вписані в історію «Дніпра» гравці та тренери, покоління людей, вихованих на трибунах, усі, хто щиро та усією душею раділи перемогам та ділили гіркоту поразок.


Зараз, як ніколи гостро стоїть питання про існування клубу. Ми сподіваємося на краще, але готові й до найгірших варіантів. З дійсним керівництвом клубу чи без нього.

‪#‎ДніпроМаєЖити‬. Ми не дамо славетному імені «Дніпро» канути у безодню! Для цього ми в першу чергу повинні зберегти це ім’я у наших серцях. Ми будемо боротися за життя нашого клубу, за емблему і за честь нашого міста.

Тільки Дніпро! Тільки перемога!

Нагадаємо, 29 червня до Єдиної системи місцевих петицій було подано петицію «Порятунок/відродження футбольного клуба Дніпро». Станом на 1 липня петицію підписали 534 особи з 900 необхідних. 

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: