Skip to content

Потонуло троє, з них одна дитина. Бережіть себе!

Людмила Гейко

Людмила Гейко

За добу у Дніпропетровській області на воді потонуло двоє дорослих і дитина.

Покровський район: 27 червня о 13:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у смт. Покровське, під час відпочинку з бабусею  на річці Вовча потонула дівчинка, 2006 року народження.  Батьками дівчинки та іншими відпочиваючими тіло загиблої дитини знайдено та направлено до СМЕ.

м. Кам`янське: 27 червня о 18:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що наслідок нехтування правилам особистої поведінки на воді на річці Дніпро потонув громадянин. Водолазами 2-го взводу Дніпропетровського ВГРЗ ДСНС України тіло чоловіка на відстані 10 метрів від берега та глибині 7 метрів вилучено з води та направлено на СМЕ.

м. Дніпро: 27 червня о 18:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що наслідок нехтування правилам особистої поведінки на воді на річці Самара потонув громадянин, 1980 року народження. Співробітниками аварійно-рятувальної частини на водних об’єктах ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, за допомогою спеціального водолазного обладнання, тіло чоловіка на відстані 15 метрів від берега та глибині 4 метри вилучено з води та направлено на СМЕ.

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області нагадує, що першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив в біду.

Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

Знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки життя.

Постійно стежте за поведінкою дітей біля води. Вчитися плавати або плавати діти можуть тільки під контролем дорослих.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: