Skip to content

Нагороджено вогнеборців, які врятували життя двум хлопчикам (ФОТО, ВІДЕО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

пожарЯк раніше повідомлялося, 28 червня о 11:24  до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в трикімнатній квартирі одноповерхового  будинку по проспекту Богдана Хмельницького обласного центру.  

За викликом до вказаної адреси оперативно виїхали рятувальники 5-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

На пожежі вогнеборці врятували двох хлопчиків, 2009 та 2011 років народження та винесли дітей на руках з квартири на свіже повітря, після чого передали їх працівникам швидкої медичної допомоги.

пожар2

Наказом начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Андрія Кульбача за врятовані життя і високий професіоналізм, виявлені під час гасіння пожежі, зразкове виконання службового обов’язку нагороджені медалями «За заслуги у Службі  2-го ступеня»:

— командир відділення 5-ї  Державної пожежно-рятувальної частини прапорщик служби цивільного захисту Євген Довголюк,

— старший пожежний-рятувальник 5-ї  Державної пожежно-рятувальної частини сержант служби цивільного захисту Андрій Керуліс,

— начальник караулу 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини старший лейтенант служби цивільного Ігор Габієвський.

пожар3

Як свідчить статистика, більшість пожеж виникає саме в житловому секторі. Співробітники ДСНС докладають максимум зусиль, щоб попередити надзвичайні події в будинках громадян, запобігти загибелі та травмуванню людей.

«Хочу звернутися до батьків: не залишайте  дітей без нагляду. Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті, біля води, під час відпочинку на природі. Цікавтесь, де і з ким вони проводять вільний час, які забави собі обирають, не забувайте нагадувати їм правила особистої безпеки. Самі будьте прикладом того, як слід дотримуватись цих правил», — попереджає дорослих Андрій Кульбач.

Джерело: ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

Категория: Криминал, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: