Skip to content

Рятувальники Синельниково допомогли в розвантаженні гуманітарної допомоги

Юлия Мухина

Юлия Мухина

дснс2Міжнародна спільнота  продовжує надавати Україні гуманітарну допомогу для забезпечення першочергових потреб жителів зі сходу країни, повідомляє  ДСНС України в Дніпропетровській області. 

23 червня  до міста Синельникове прибув гуманітарний вантаж з 240 комплектами, які складаються з різних продуктів харчування та гігієнічних наборів для багатодітних сімей, які вимушені були переселитися до Дніпропетровщини.

дснс

Співробітниками Синельниківського міського районного відділу та 48-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління  ДСНС у Дніпропетровській області була надана допомога працівникам пункту видачі гуманітарної допомоги в розвантаженні автомобілю з гуманітарною допомогою та перенесенні її до складу Синельниківської районної державної адміністрації. Працівники пункту видачі гуманітарної допомоги подякували рятувальникам за допомогу в вирішенні даного питання.

дснс3

На сьогоднішній день в місті Синельникове та Синельниківському районі проживає 711 сімей з Донецької та Луганської областей, з яких 120 сімей вже отримали на пункті видачі гуманітарну допомогу.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: