Skip to content

На Дніпропетровщині перекрито канал постачання метамфетаміну (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

наркотаПотужний канал постачання підконтрольного лікарського засобу «акатар», що містить у своєму складі «псевдоефедрин» перекрили цими вихідними працівники Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності разом із Службою безпеки України, розповів начальник регіональної наркополіції Сергій Дереза. 

Для мешканки Новомосковська за допомогою кур’єрської служби із Червонограда, що на Львівщині, було доставлено портативний сейф, де знаходилось більше двадцяти тисяч нарковмісних пігулок.

наркота2

За оперативною інформацією, ці ліки надходили до України з однієї з держав Європи. Потім вони мали потрапити до рук наркохіміків та на підпільних кухнях перетворитися на «метамфетамін», що принесло би мільйонні прибутки драг-дилерам.

Приблизна вартість вилученого товару на «чорному» ринку може складати більше півмільйона гривень.

Усе вилучене направлено на експертне дослідження.

Перевіряються контакти отримувачки коштовної посилки, встановлюється джерело надходження речовини до України та кінцеві адресати.

— Відкрито кримінальне провадження за статтею 311 Кримінального кодексу України, максимальна санкція якої передбачає позбавлення волі до 8 років з конфіскацією майна, — зауважив Сергій Дереза

Джерело: http://npu.gov.ua

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: