Skip to content

Брат вбив рідного брата викруткою (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

убийство

Злякавшись того, що скоїв, він втік з місця злочину, проте довго мовчати не міг і розповів про все матері. 73-річна жінка повідомила про злочин в поліцію. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області.

Співробітники Красногвардійського відділення поліції встановили, що 21 червня о 18:00 до 47-річного чоловіка в гості прийшов рідний брат. В ході розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, під час якої гість завдав господарю 18 колото-різаних поранень викруткою у шию, голову та грудну клітину. Від отриманих поранень чоловік помер на місці, а зловмисник злякався і втік з місця злочину. Наступного дня він зателефонував матері та зізнався їй у тому, що вбив рідного брата. Разом вони прибули на місце злочину, де жінка викликала поліцію.

убийство2

Поліцейські доставили зловмисника до Красногвардійського відділення поліції. Знаряддя злочину – викрутка зі слідами крові, вилучена. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: