Skip to content

В Дніпрі рятувальники вилучили з води тіло загиблого (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

 

рятувальники

Трагічний випадок стався на косі річки Дніпро поблизу житлового масиву Перемога-6 обласного центру, повідомляє Держслужба України з надзвичайних ситуацій. Незважаючи на заборону купання, чоловік 1976 року народження пірнув у воду та не винирнув.

По прибуттю на місце виклику рятувальниками проведена оцінка обстановки та організована координація дій. Водолазами-рятувальниками аварійно-рятувальної частини на водних об’єктах Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, за допомогою спеціального обладнання було обстежено 2 тис. кв. м акваторії річки Дніпро. На відстані 30 м від берега та на глибині 3 м водолази виявили тіло загиблого чоловіка, вилучили його з води на берег та передали співробітникам поліції.

рятувальники-2

Взагалі ж в Україні з початку червня на водоймах загинули 88 осіб, у тому числі 12 дітей. Половина з них — 47 осіб — загинули протягом минулого тижня.

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області нагадує мешканцям та гостям міста, що основними умовами безпечного відпочинку є правильний вибір місць для купання, суворе дотримання правил поведінки під час відпочинку та постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: