Skip to content

Один вечір зі спецпризначенцями

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Потримати справжню бойову зброю в руках, почути розповіді про реальні дії спецпризначенців та навіть пройти тест Купера.

Ось таким незвичним видався вечір для відпочиваючих в позаміському дитячому оздоровчому закладі Орловщини. Адже у гості до дітвори завітали поліцейські спеціального призначення, повідомляє сайт npu.gov.ua.

За лічені хвилини на майданчику запанувала атмосфера довіри. І дивлячись на спілкування збоку, вже було незрозуміло, хто кому розповідав про специфіку роботи поліції спеціального призначення!

Ще більше динаміки з’явилося, коли дітям запропонували в ході естафети отримати завдання та «висунутися» на об’єкт. В справжній амуніції необхідно було якнайшвидше виконати командне завдання. Переможець отримував шеврон.

Попереду на хлопців старшого віку вже очікувало найскладніші завдання — тест Купера. Саме його обов’язково проходять кандидати в спецпризначенці. Хлопці змагалися з діючими поліцейськими і за словами його командира справилися на добре.

А на завершення вечора-зустрічі всі бажаючи могли потримати зброю в руках і сфотографувати на пам’ять.

І навіть якщо одиниці з цих хлопців та дівчат в майбутньому оберуть професію поліцейського спеціального призначення, то із впевненістю можна заявити, що цей літній вечір вони не забудуть.PM185image002 PM298image005 PM379image003 PM424image006 PM748image001 PM876image004

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: