Skip to content

Завдяки Борису Філатову маленькі дніпряни можуть безкоштовно кататися на атракціонах

Юлия Мухина

Юлия Мухина

паркjpgУ Дніпрі продовжує працювати програма міського голови Бориса Філатова «Місто людей». Благодійна ініціатива очільника міста передбачає співпрацю з підприємцями, які готові надавати маленьким дніпрянам можливість безкоштовно відвідувати атракціони, повідомляє Дніпропетровська міська рада.

«Це допомога батькам. Зараз фінансове становище багатьох сімей не найкраще. Та це не привід позбавляти малечу яскравого дитинства. Міський голова Борис Філатов ініціював програму «Місто людей», завдяки якій батьки без зайвих витрат можуть влаштовувати маленьке свято для своїх дітей», – розповіла куратор програми «Місто людей» Катерина Смирна.

Зазначається, що особливу увагу в благодійній ініціативі Бориса Філатова приділено вихованцям дитячих будинків і будинків сімейного типу. Подати заявку на участь в програмі вони можуть за телефоном: 067 650 90 66. Разом з тим, для відвідин розважальних майданчиків у міськраді розробили спеціальний графік. Знайти його можна на офіційному порталі муніципалітету. Учасники програми – малеча до 12 років.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: