Skip to content

Посадовець «кинув» державу на 340 тисяч гривень

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) на  Дніпропетровщині  піймали 65-річного посадовеця, що підробляв акти виконаних робіт, чим завдав державі збитків на 340 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-центрі Управління захисту економіки Національної поліції України у Дніпропетровській області.

За матеріалами УЗЕ слідчим відділом Новомосковського ВП ГУНП в області у січні 2016 року відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) КК України.

Оперативники встановили, що у 2015 році з бюджету було виділено кошти на реконструкцію з прибудовою будівлі амбулаторії сімейної медицини Петриківського району області.

злочин

Згідно укладеного договору на проведення вказаних робіт, комунальним закладом охорони здоров’я одного з районів області бюджетні кошти були перераховані на рахунок підприємства.

Проте, обумовлені роботи не були проведені на момент підписання актів виконаних робіт.

Таким чином, до вказаних актів було внесено недостовірні відомості щодо виконаних робіт, чим спричинено збитки державі на суму понад 340 тисяч гривень.

злочин2

Наразі слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України, 65-річному директору підприємства.

Підозрюваному загрожує накладення штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: