Skip to content

Лікарня отримала понад 18 тис. упаковок ліків від мера Дніпра

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Найнеобхідніші ліки
Ліки від мера

Напередодні професійного свята медичних працівників очільник Дніпра Борис Філатов завітав до лікарні швидкої допомоги, щоб привітати лікарів і вручити медзакладу препарати, які надали фармацевтичні компанії як гуманітарну допомогу.

Зокрема серед медикаментів – препарати для хворих на бронхіальну астму, для проведення дезінфекційної терапії тяжкохворим пацієнтам з патологією печінки, для покращення обміну речовин, полегшення кашлю, нормалізації функції кишківника, гіпсові бинти.

Борис Філатов
Борис Філатов: «Вітаю вас, дякую за вашу нелегку й важливу працю…»

«Приємно перебувати в дружньому колективі лікарів цього медичного закладу. Напередодні професійного свята – Дня медичного працівника – вітаю вас, дякую за вашу нелегку й важливу працю, бажаю наснаги і всього найкращого», – сказав Борис Філатов, звертаючись до лікарів.

Очільник Дніпра також зазначив, що за його власною ініціативою цього року вперше в історії міська рада виділила гроші на премії для медичних працівників міста до професійного свята. Розмір премії – 1 тисяча гривень.

Мер привітав медичних працівників
Мер привітав медичних працівників

«Такого не було за всю історію міської ради, щоб цільовим чином із бюджету виділялися кошти на премії лікарям до професійного свята. Не кажучи вже про те, що всі медики отримують з міського бюджету 40% «муніципальної надбавки» до заробітної плати», – зауважив міський голова.

медики-5
Передаючи препарати лікарні швидкої допомоги, Борис Філатов додав, що це вже третя партія такої гуманітарної допомоги, яку спільними зусиллями департаменту охорони здоров’я населення міськради, депутатського корпусу вдалося передати до лікувальних закладів міста. Крім того, цього тижня очільник міста передав дванадцяти центрам первинної медико-санітарної допомоги 1,5 тисячі безпечних безртутних термометрів.

«Обов’язково продовжуватимемо роботу в цьому напрямі», – наголосив Борис Філатова.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: