Skip to content

4 медиків відзначила держава, 21 – область

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Серед нагороджених – й представники Дніпра
Для санітарки відділенні дитячої кардіохірургії Галини Куріч це її перша нагорода за 35 років сумлінної роботи. Тож емоцій жінка не приховує. Зізнається, що завжди хотіла бути медсестрою, та не змогла закінчити навчання, оскільки самотужки виховувала дітей. Радіє тому, що омріяну медицину все ж не полишила.

— Останні 8 років працюю у відділенні дитячої кардіохірургії, — говорить вона. — Воно невеличке, проте робота доволі інтенсивна. Буває, діти лежать по 2 місяці. Стараємося їх «витягувати». У нас дуже гарний колектив. Найголовніше в роботі – людська душа, відповідальність. Ми ставимося до справи з совістю та честю. А як інакше?

А от заступник головного лікаря міської лікарні №4 Наталя Бут працює в медицині з 1998 року. І свою, вже не першу нагороду, теж розцінює, як заслугу всієї ї клініки. А любить свою роботу за вдячні очі пацієнтів. Вважає: якщо людина одужала завдяки медикам – це найбільша подяка за працю і оцінка професійності.

сайт

У неділю, 19 червня, день медичного працівника на Дніпропетровщині відзначатимуть майже 66 тисяч працівників. Саме така кількість людей працює в наших медичних закладах. З них близько 12 тисяч – лікарів та понад 25 тисяч – молодших спеціалістів з медичною освітою. Низький уклін вам, Ангели в білих халатах!
Ольга Кардаш

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: