Skip to content

За 3 місяці – 5 тисяч операцій!

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Такою інформацією  з журналістом „Нашого міста” поділився директор департаменту охорони здоров’я  дніпропетровської міської ради Олексій Григорук.

DSCF3411

  Лише за перший квартал 2016 року до лікарів амбулаторій загальної практики сімейної медицини міста за допомогою звернулися понад 1,5 мільйони дніпропетровців, — сказав він. — В центрах функціонують 614 ліжок денних стаціонарів, на яких за цей же період пролікували близько 7 тисяч хворих. В амбулаторних же умовах наші лікарі провели 5 тисяч операцій.

Олексій Григорук зазначив, що у місті  в 12 центрах первинної медико-санітарної допомоги  — 72 амбулаторії загальної практики сімейної медицини.  У центрах первинної медико-санітарної допомоги працює близько 4 тисяч медичних працівників, втому числі 1099 лікарів, 1462 молодших медичних спеціалістів. Разом з дільничними педіатрами, терапевтами, гінекологами та профільними фахівцями городян обслуговують 490 сімейних лікарів.

За рахунок медичної субвенції з державного бюджету та видатків з міського бюджету фінансуються  30 лікувально-профілактичних закладів вторинного рівня.

Юлія Бабенко, фото автора.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: