Skip to content

«Смарт-сіті» пропонyють безбар’єрне середовище в Дніпрі (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Міський голова Дніпра зустрівся з представниками групи «Дніпро Смарт-сіті» і підтримав проект реконструкції проспекту ім. Дмитра Яворницького.  Фахівці запропонували новий, сучасний погляд на місто. В проекті – оновлення ліній руху громадського транспорту, паркувальних місць і велодоріжок центрального проспекту міста. Головний принцип – створення безбар’єрного середовища.

За словами Бориса Філатова, запропонований проект не потребує суттєвих витрат з бюджету. Разом з тим, він обов’язково має пройти розгляд усіх профільних відомств міськради. Не виключають і громадські обговорення.

«Проект потрібно брати за основу. Він може допомогти впорядкувати проспект, і після цього можна було переходити до інших вулиць», – сказав Борис Філатов.

Проект активістів «Смарт-сіті», зокрема, передбачає оновлення дорожньої розмітки, знаків і паркування виключно у спеціально відведених для цього місцях. Особливу увагу в оновленому варіанті проспекту ім. Дмитра Яворницького обіцяють приділити велосипедному руху.

Наступне обговорення проекту реконструкції від спеціалістів «Дніпро Смарт-сіті» обіцяють провести не раніше, ніж за тиждень, повідомляє сайт міськради._mg_9909----1_mg_9921_mg_9888

 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: