Skip to content

Борис Філатов призначить своїм радником громадського активіста

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, що активіст «Дніпро Смарт-сіті» Юрій Лозовенко буде призначений на посаду радника з питань розвитку інфраструктури. Про це очільник Дніпра написав на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє інтернет-портал Дніпропетровської міської ради.

Новопризначений позаштатний радник матиме широкі повноваження й працюватиме на громадських засадах.
Борис Філатов також наголосив: міська влада відкрита до співпраці з громадськістю.

«Готовий залучати до роботи громадських активістів. До роботи. А не переливання з пустого в порожнє», – написав міський голова.

У коментарях до допису користувачі схвалюють рішення Бориса Філатова.
лозовенко2Довідка: 28-річний Юрій Лозовенко вивчав дизайн архітектурного середовища у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури. Має ступінь магістра. Після закінчення вишу Лозовенко працює над темою створення міста, комфортного для життя. Мета його розробок – зробити міський простір зручним і безпечним для пішоходів та велосипедистів. Останні 4 роки спеціалізується на проектах розвитку велоінфраструктури. Є заступником голови робочої групи з розвитку велоінфраструктури Дніпра. Крім того, Юрій Лозовенко – автор пропозиції творення умов для велоруху на Центральному мості і співавтор проекту оновлення проспекту Дмитра Яворницького, який ґрунтується на принципі створення безбар’єрного середовища.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: