Skip to content

Вкрав 230 тисяч гривень з держбюджету

Юлия Мухина

Юлия Мухина


лифтСпівробітники Управління  захисту економіки (УЗЕ) у Дніпропетровській області ДЗЕ Національної поліції викрили факт розкрадання бюджетних коштів. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-центр Управління захисту економіки Національної поліції України у Дніпропетровській області.

За даним фактом слідчим відділом Кам’янського відділу поліції ГУНП області було відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Оперативники УЗЕ встановили, що у 2014 році між товариством та департаментом міської ради були укладені договори підряду на проведення робіт з капітального ремонту житлових будинків, розташованих на території м. Кам’янське.

На проведення вказаних робіт, а саме ремонту ліфтів, з бюджету було виділено грошові кошти у сумі понад 2,7 мільйони гривень.

На рахунок товариства перерахували майже 830 тисяч гривень, проте роботи з ремонту ліфтів ніхто навіть не збирався проводити.

Отримані з бюджету кошти, керівник товариства одразу перевів на рахунок фіктивної фірми.

На даний час 49-річному директорові ТОВ повідомлено про підозру за розкрадання коштів державного бюджету.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7-ми до 12-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років з конфіскацією майна.

 

 

 

Категория: ЖКХ, Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: