Skip to content

Вілкул образився, що його охороняли гірше, ніж офіційних геїв

Юлия Мухина

Юлия Мухина

   Народний депутат від Опозиційного блоку Олександр Вілкул не перестає радувати своїх прихильників і простих читачів соціальної мережі Фейсбук своїми пасажами стосовно актуальних подій української політики. 

Слідом за безкоштовною рекламою, яку він організував кандидату в народні депутати від УКРОП на довиборах по 27 округу Оксані Томчук, відзначивши її професійні успіхи у правовому захисті власного брата, Сашко вирішив «встрягнути» в тему сексуальних меншин, пише Dniprograd.org.

 

вілкул_ЛГБТ

12 червня політик написав у своєму Фейсбуці (мова оригіналу): «12.06.2016. Киев. «Марш рівності ЛГБТ-сообщества». Полиции больше, чем … активистов (Прости, Господи). 9.05.2016. Вся Украина. День Победы. Марши ветеранов. Зеленка, мука, вода, перекрытия подходов к памятникам. Полиция не замечает радикалов и реагирует по факту. Смена понятий и идеологии. Кто ищет ответ на вопрос как действуют «Окна Овертона», то это оно».

Неприкрите гомофобство – не дивина для активного адепта Російської православної церкви, що згадує Господа до діла й без. А от прирівнювання себе до сексуальних меншин – вже симптом. Або відомий політик вирішив попаразитувати на активно обговорюваній темі (що на наш погляд, є грубим припущенням і надто низько для такої визначної фігури), або ж у Олександра є набагато більше спільного з учасниками Київ-прайду, ніж блакитні кульки символіки його політичної сили.

Як би там не було, але ветеранів поплічник Януковича приплів аж геть ні до чого, адже власне 9 травня до колони з пенсіонерами й бюджетниками, яку вів Вілкул, була лише одна претензія – не використовувати заборонену Законами України символіку. А от борошно і зеленка – це його власний печальний досвід, який невдаха-опозиціонер проектує на всіх, кого він водить на «паради».

Нагадаємо, у охороні Київ-прайду 12 червня було задіяно близько 6000 правоохоронців, які забезпечували мирну ходу близько 1000 представників меншин та людей, які їм співчувають. Особиста охорона народного депутата Вілкула, яка супроводжує його при пересуванні у Дніпрі складає близько 30 осіб. Таким чином, охороняють Олександра вп’ятеро щільніше, ніж будь-якого офіційного гея в цій країні.

Автор: Олекса ВАЛАХ

 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: