Skip to content

Спортивним флешмобом «Дніпро, підтримай своїх від Євро до Ріо» відкрився 3-й благодійний фестиваль «Жити здорово» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

фест  Фестиваль організований громадською спілкою «Міжнародна спілка «Єдиний простір» за підтримки міської влади. Захід проходив у дитячому парку ім. Глоби. Привітав учасників і гостей свята заступник міського голови Олександр Шикуленко. Про це пише сайт Дніпропетровської міської влади.

«Фестиваль «Жити здорово» організований для дітей та молоді, для їх корисного дозвілля, а також підтримки нашої футбольної збірної  на «Євро-2016». Велика кількість учасників фестивалю заявлена. Дуже добре, що є такі фестивалі, які проводяться на відкритому просторі, де різні творчі дитячі колективи можуть показати свою майстерність. Бажаю усім гарного настрою і відпочинку», — зазначив Олександр Шикуленко.

фест-2jpg
Фестиваль відкрили спортивним флешмобом «Дніпро, підтримай своїх від Євро до Ріо» на знак підтримки збірної команди України з футболу на Чемпіонаті Євро-2016, а також учасників Олімпіади у Ріо. Заступник міського голови Олександр Шикуленко та голова обласної ради Гліб Пригунов вручили учасникам Олімпіади у Ріо великий український рушник на знак підтримки наших спортсменів.

 

фест-3
Фестиваль проходив у парку протягом усього дня. На сцені виступали різні творчі колективи, поруч працював благодійний ярмарок, зібрані кошти з якого будуть направлені на потреби будинків-інтернатів та підтримку молодіжних проектів. Окрім того, проходили різні спортивні конкурси, чемпіонати, змагання, працював майданчик творчих майстерень тощо.

 

фест-4

 

фест-5jpg

 

фест-6

 

фест-7

 

фест8

Завершився фестиваль ввечері святковим концертом за участю зірок естради.

Категория: Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: