Skip to content

Курсант затримав автокрадія на гарячому

Людмила Гейко

Людмила Гейко

PM845image006Про цей випадок повідомляє сайт ГУ НП в Дніпропетровській області. Збираючись на навчання, курсант 3 курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Микита Фурсов помітив, що на подвір’ї невідомий чоловік зламав канцелярськими ножицями замок автомобіля марки ВАЗ 21099.

Побачивши, що правопорушник вже знаходиться в авто, Микита звернувся до чоловіка з вимогою припинити правопорушення, на що чоловік не відреагував і продовжував чинити протиправні дії.

Після цього Микита застосував заходи фізичного впливу, затримав злодія та викликав слідчо-оперативну групу Новомосковського відділу поліції. Сталася подія у місті Новомосковськ Дніпропетровської області на вул. Жовтневій.

Дії правопорушника кваліфікуються ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) та караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2-х років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3-х років.

Т.в.о. ректора університету полковник поліції Олег Золотоноша зазначає: «За останні два місяці це вже другий факт, коли курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ є ініціаторами затримання правопорушників та допомагають у розкритті злочинів співробітникам Національної поліції».

PM89image004PM923image002

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: