Skip to content

Хедлайнером дніпровської «100пудівки» буде відомий український гурт «Друга ріка»

Nataliya Adamovich

Nataliya Adamovich

Про це на прес-конференції повідомили організатори фестивалю. Цього року популярний музичний фестиваль переїхав до центру Дніпра і пройде на Монастирському острові 5-7 серпня.

«Зміна локації обумовлена тим, що до нас приїдуть багато гостей з інших міст України, так зручніше, — сказав один з організаторів «100пудівки», депутат Дніпровської міськради Дмитро Хозін. — Наметове містечко працюватиме, як і у минулі роки. Більш того, не буде проблем з їжею та напоями. Будь ласка, приносьте з собою, заборонений тільки алкоголь. Фудзони також будуть працювати».

За словами арт-директора фестивалю, організатора головної сцени Дмитра Константинова, цього разу дуже добре попрацювали над звуком та якістю сцени.

«Глядачі будуть приємно здивовані, бо ми перейшли на новий, покращений рівень у цьому плані», — додав він.

Територію фестивалю поділять на кілька зон.

«Спортивна, фотозона, дитяча, театральна, буде і ярмарка хендмейдерів, — уточнила співорганізатор фестивалю Юлія Калантай. — Також облаштують велику, малу та пляжну сцени. На останній проходитимуть нічні дискотеки».

 

«Взагалі це буде найбільший фестиваль цього літа в Центральній Європі, — підкреслив співорганізатор заходу, фронтмен гурту «Radionika» Микола Родін. — Не пропустіть».

Заплановані на фестивалі традиційне фаєр-шоу, виступи молодих гуртів, свято фарб «Холі» і, звісно, виступи відомих українських виконавців «Друга ріка», «Бумбокс», «Антитіла», Сергія Бабкіна, «O.Torvald», «Epolets», «Kozak system» та інших. А ще — секретного гостя, про якого глядачі довідаються вже під час фестивалю.

Євгенія Рождественська

IMG_9926

 

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: