Skip to content

Жахливе холоднокровне вбивство у два етапи (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Правоохоронці встановили, що ввечері 5 червня 54-річна жінка знаходилася в гостях у 62-річного знайомого на вул. Передовій м. Дніпра.

Після застілля з алкоголем чоловік з жінкою посварилися. Зловмисник пішов до сараю, взяв металевий круг від токарного станка та кілька разів вдарив ним знайому по голові. Залишивши жінку надворі, нападник пішов у дім і ліг спати.

На ранок він вийшов з будинку і помітив, що його жертва продовжує лежати на землі, але ще дихає. Він знову взявся за важкий залізний круг, яким завдав потерпілій ще 9 ударів по голові. Він таких трав жінка померла на місці. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник закопав тіло померлої у городі.

Всі обставини злочину встановили працівники карного розшуку дніпровської поліції. Вони виявили тіло загиблої та вилучили з місця злочину знаряддя вбивства – металеву частину механізму від токарного станка та лопату. Чоловік затриманий та доставлений до Амур-Нижньодніпровського відділення поліції. Йому загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

PM147image001 PM368image002 PM638image004 PM923image003

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: