Skip to content

В центрі Кам’янського стріляли з автоматів (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Внаслідок стрільби біля бару постраждала 30-річна місцева жителька, яку доставили до міської лікарні з вогнепальним пораненням обличчя.

PM324image002

Було встановлено, що 23 травня о 3-ій ночі біля одного з барів на пр. Леніна в м. Кам’янське між чотирма чоловіками виникла бійка, яка швидко закінчилася, після чого всі її учасники розійшлися. Через деякий час до бару під’їхало кілька чоловіків, які тримали в руках автомати Калашникова. Зловмисники здійснили кілька пострілів у різні боки, в результаті чого було поранено жінку, яка перебувала на літній площадці кафе. Після цього чоловіки сіли до автомобілів та зникли з місця злочину.

На місці події поліцейські виявили гільзи від патронів до автомату Калашникова. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 статті 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України.

За повідомленням ГУ НП в Днвпропетровській області, в ході розслідування поліція практично одразу встановила особи зловмисників — всі вони були неодноразово судимі за особливо тяжкі види злочинів. Крім того, займалися незаконним обігом наркотиків. Розуміючи, що їх будуть розшукувати, вони відразу ж втекли з міста. Розшуком зловмисників займалися не тільки поліцейські з Кам’янського, але і з Дніпра та інших областей. Керував операцією Андрій Шевелев, начальник управління кримінальної поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Зловмисників розшукували на території трьох областей — Дніпропетровська, Кіровоградська та Полтавська. До розшуку була задіяна велика кількість правоохоронців.

6 червня в ході оперативних заходів відділ швидкого реагування затримав двох зловмисників в Кіровоградській області м. Олександрія. У одного з них було вилучено заряджений пістолет Макарова. Цього ж дня їм було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України.

7 червня судом Заводського району м. Кам`янське було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зараз вони знаходяться в СІЗО Дніпра.

За словами свідків, причиною автоматних черг в центрі міста одного із барів на проспекті Свободи (Леніна) став словесний конфлікт затриманих з іншою групою раніше судимих осіб.

Спочатку між чоловіками виникла словесна перепалка, потім бійка, а далі вже і стрілянина з автоматичної зброї, під час якої постраждала жінка, що випадково опинилася поблизу. Вона досі знаходиться в лікарні. ЇЇ життю нічого не загрожує, а от лікуватися доведеться ще довго.

Слідство по даному факту триває.PM371image001PM101image003

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: